Често поставувани прашања за периодот на второ право на бенефиции

Досега 52 недели добивавте неделни исплати и сакаме да ве известиме што да очекувате во иднина од вашето барање за компензација на работници.

Shape
 
Published: 26 Apr 2023
 
File type: PDF
 
File size: 92.4 kB
 
Length: 4 pages
 
Reading level: Medium

Што содржи

Информации за вработените.